MENU
Uw gekozen filters:
Landen X
Druivenras X
Regio X
Soort X
Wijnhuis X
Foodpairing X
Smaakprofile X

Degustatie avond 2017

Beste wijnliefhebber,

 

Wat vliegt de tijd toch snel ……………..

 

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 2017 organiseert ADUELA-WINES de 4° editie van zijn jaarlijkse wijndegustatie. En net zoals andere jaren is de plaats van afspraak opnieuw dezelfde als tijdens de vorige edities : de ontvangstruimte van HUNTERS' STUDFARM te Reningelst Poperinge, de stoeterij die eigendom is van mijn broer Ludwig en schoonzus Annemie. Langs deze weg bedanken wij hen dan ook uitdrukkelijk voor het ter beschikking stellen van deze uitzonderlijke locatie voor onze degustatieavonden ….

 

Vorig jaar was een topeditie. We mochten toen Anthony Doody, commercieel directeur van Herdade da Maroteira, onze wijnleverancier uit de Alentejo, en Erhard Braun, eveneens commercieel directeur van Quinta dos Vales, onze topleverancier uit de Algarve, in ons midden verwelkomen. Het werd een prachtige, een onvergetelijke avond.

 

Ook dit jaar zorgen we opnieuw voor een spetterend programma. We gaan telkens van start om 19u30 stipt. Ons programma ziet er als volgt uit :

– speciale welkomsdrink aangeboden door Aduela Wines (Wat het wordt houden we geheim, maar dat het iets met Portugal en de Algarve te maken heeft, daar mogen jullie zeker van zijn. En bovendien, het is “hip”).

– voorstelling door Ward en Marc onder begeleiding van een power point van 9 wijnen uit het Aduela-gamma. Het worden in deze volgorde 3 witte wijnen, 1 rosé wijntje en 5 rode wijnen.

– tussenin uiteenzetting in het engels door Erhard Braun, commerciëel directeur van Quinta dos Vales, van het productieproces “van druif tot wijn”.

– glas bier of frisdrank of een wijntje aangeboden door Aduela Wines.

– doorlopend degustatie van onze kwaliteitsvolle olijfolie van het huis Monterosa uit Moncarapacho (Algarve).

– onze traditionele tombola voor zij die een bestelling plaatsen.

 

Als deelname in de kosten wordt bij de ingang een bijdrage van 7€ gevraagd.

 

Net zoals vorig jaar wordt de degustatie over 2 dagen gespreid. We vragen dan ook met aandrang uw deelname te bevestigen per mail aan info@aduela.be met vermelding van het aantal personen en met duidelijke vermelding van de datum (vrijdag 20/10/2017 of zaterdag 21/10/2017). Na de inschrijving bezorgen we iedereen een plannetje met de wegbeschrijving.

 

We hopen u opnieuw te kunnen verwelkomen in Hunters' Studfarm voor onze 4° degustatieavond.

 

ADUELA WINES

 

Ward (0478/706262) en Marc LEMENU (0476/488343) en het hele Aduela-team.